lunes, 9 de junio de 2014

CARTA D'AGRAÏMENT ALS COL·LABORADORS DE LES JORNADES TiF 2014


Estimats/des companys/es d'AFAS i col·laboradors,

 

La Federació Valenciana d'associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer (FEVAFA) desitja agrair, en primer lloc, a tots/s'els/s'assistents l'esforç realitzat per acompanyar-nos a les IV Jornades Tècniques i Formatives sobre Alzheimer. Sense el vostre suport i presència aquest projecte no seria possible.

 

A AFA Elx, representada per la seua presidenta, Carmen Román, pel gran treball demostrat com AFA amfitriona de la Jornada. Als ponents i talleristes, la seua qualitat professional i comunicativa han sigut l'essència d'este fòrum formatiu. A l'Ajuntament d'Elx per acompanyar-nos a la inauguració i al sopar de gala, i per obrir-nos les portes de la seua ciutat programant unes visites turístiques d'alt interés cultural i històric. Als col·laborares: Hiperber, Fundació Juan Perán-Pikolinos, Lozano, Hotel Jardí Mil·lenni i Granissats Tomás, que amb la seua col·laboració i aportacions ens van ajudar a traure a davant el projecte, facilitant-nos el magnífic material i la qualitat del menjar, café i aperitius que van rebre els nostres assistents. A la Conselleria de Benestar Social, a la Diputació d'Alacant i a la Universitat d'Alacant  per acompanyar-nos i recolzar-nos amb la seua presència.

 

A la Junta Directiva de FEVAFA, María Olmos, Maricarmen Cantó, Javier Tárrega, Margarita Patiño, José Zamora i un servidor. I molt especialment vull ressalta l'esforç realitzat per Joan Durá, company de les Juntes Directives d'AFA Elx i FEVAFA,  que hi ha exercit d'organitzador, sent peça clau perquè la coordinació entre ambdós entitats fora perfecta. Va confiar en aquest projecte des del principi, transmetent-nos la gran il•lusió per portar-lo avant. A la nostra Secretaria Tècnica, que està composta per una sola treballadora, Rosana Garrido, que infatigable, ha mimat el projecte, posant tota la seua il·lusió i professionalitat. I a Inma Ortí, ex treballadora de la Federació, que ha col·laborat elaborant els vídeos dels Premis FEVAFA 2013.

 

Al 2014 estaven previstes les Convivències, però les nostres associacions ens van demanar més formació, més especialització, ens van suggerir canviar el format. Què difícil és treballar amb escàs recursos, però què satisfactori és veure com tot un equip es bolca, es deixa la pell i es posa d'acord per a traure a davant un projecte tan ambiciós.

Coaching, teràpies, estimulació, formació en gestió, noves tècniques, comunicació…. Un mar de tallers, un mar d'oportunitats d'aprendre. Però si no tenim finançament? Però tenim il·lusió i un equip molt eficient, i podrem fer una cosa molt gran amb molt poc. I així ha sigut, així ho hem fet, així demostrem una vegada més que, ni la falta de recursos, ni els retards als pagaments, ni la poca infraestructura,  podran minvar la qualitat del que fem. Tot és possible amb esforç i tenacitat.

 

Som possibles perquè “Junts podem”.





Gràcies en nom de FEVAFA

 

Atentament,



N’ Emili Marmanu

President de FEVAFA
 

No hay comentarios: