jueves, 1 de octubre de 2009

FEM FEDERACIÓ


Hola amics:
Un any més hem passat tots nosaltres, des de cadascuna de les nostres humils associacions, un mes frenètic, ple d'actes per mostrar als nostres pobles tot alló que hem fet al llarg de l'any i , sobretot, intentant recollir ajudes que ens facen caminar més relaxats.
Però hui estic ací per fer-vos una “crida” molt important, tant com la que fa la Fallera Major de València quan comencen les falles i puja a les Torres de Serrans a demanar al món faller, que les festes d'eixe any siguen les millors.
Jo, si m'ho permeteu vaig a pujar més enllà, al cim més alt de la nostra Comunitat, i com a membre d'esta il·lusionada junta de FVAFA vos convide a fer de la IIIª JORNADA, el proper 17 d'octubre a Teulada-Moraira, la millor.
I com podria jo fer-vos vibrar d'emoció? Doncs ahí va:
“A totes i cadascuna de les persones que formeu part de qualsevol de les 29 Assossiacions de la Federació Valenciana de Familiars de persones que patixen la malaltia de l'Alzheimer:
Aquest any la IIIª Jornada ha de passar a formar part de la nostra història com el principi d'un gran desig comú: “FER FEDERACIÓ”.
Sí companys, any darrere d'any totes les Assossiacions demostrem amb créixens la nostra lluita per sobreviure al llarg del temps, per dedicar-nos de ple a les nostres persones malaltes, per millorar la seua qualitat de vida i la dels seus familiars. Però què ens falla? Doncs molt fàcil, un poquet de complicitat, d'orgull i, a més a més, una gran satisfacció de formar part d'esta gran família anomenada FVAFA.
Aquest any és l'any. Comencem tenint una jornada de convivència, de germanor; plena d'actes que ens faran ampliar els nostres coneixements sobre temes que ens valdran per dur endavant el dia a dia, assessorar-nos millor de la Llei de la Dependència i crear noves metes pel nostre futur. Per`eixe futur comença en demostrar al món que ens rodeja que som els representants més importants de l'Alzheimer a la Comunitat Valenciana, perquè som un cos: FEDERACIÓ.

Amics anem a fer-ho possible, a creure'ns d'una vegada què som importants i què encara podem tindre més força per aconseguir alló que creguem més important i sempre ha segut la nostra meta:
“QUE LES PERSONES QUE PATIXEN ALZHEIMER NO DEIXEN MAI DE CONSIDERAR-SE PERSONES, QUE TINGUEN A TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA CENTRES ESPECÍFICS ON PODERANAR-HI I, QUE NO QUEDE CAP RACÓ DEL NOSTRE TERRITORI SENSE LA INFORMACIÓ NECESSARIA PER PODER AFRONTAR COM CAL L'ALZHEIMER”.

Moltes gràcies a tots. Vos esperem.





ROSA OLIVER I FUSTER.Vocal de FVAFA.

No hay comentarios: