jueves, 3 de marzo de 2011

Fent Federació...


El passat 9 de febrer es realitzà al Palau de la Música el concert benèfic organitzat per la nostra federació. Aquest acte significa fer visible l’esperit que tenim tots els membres de la federació i és “fer una entitat forta i reconeguda a tots els nivells possibles” sempre recolzant les nostres associacions i al mateix temps fent federació. La participació rebuda per totes les associacions ens ajuda a seguir lluitant i afirmar que no és necessari tindre un dia al calendari per fer les commemoracions pertinents sinó que qualsevol dia és important.


En aquest acte es va fer entrega del premis federació 2011.
Podem sentir-se orgulloses, més d’un 25% de les Associacions han participat en la presentació de mèrits per accedir al Premi 2011 de Labor Social, ha sigut el primer any, de segur que en successives edicions anirà en augment. Enhorabona a AFA Torrevieja i als finalistes.
El Premi 2011 Mitjans de Comunicacions, al diari LEVANTE. Pot ser a partir d’ara tinga un compromís major en traure, periòdicament, articles sobre l’Alzheimer i les Associacions de la Comunitat Valenciana.
I la Conselleria de Sanitat de segur que s’ha sentit afalagada en rebre el Premi 2011 Institucions.
Enguany ha sigut la primera edició de Premis FEVAFA. Hem de fer balanç, valoració, crítica constructiva i el propòsit d’aconseguir que cada any siga millor. El dia de l’assemblea general serà un bon moment per sentir propostes que facen millorar el treball realitzat.


Vull aprofitar aquest espai per ressaltar una activitat, encara molt jove, organitzada per la FEVAFA i amb la participació d’una associació com a amfitriona. Es tracta de les jornades de portes obertes on visitarem AFA Muro d’Alcoi l’any passat i aquest passat 26 de febrer ho ferem a AGUAFA, la qual sóc presidenta. Hem trobat una gran assistència per part de la resta d’associacions a les quals agraïm. Com a presidenta d’AGUAFA vull manifestar el meu agraïment i dir-vos que hem intentat mostrar-nos tal i com som, així treballem i estos són els nostres errors i les nostres virtuts, però volem conèixer a la resta d’associacions perquè totes treballem igual però de totes tenim molt que aprendre. Cinquanta-quatre persones han acudit a la Jornada de Portes Obertes, és una felicitació per a tota la gent que conformem la FEVAFA, hi ha hagut una resposta majoritària; han acudit Associacions que tenen Centre de dia i aquelles que desenvolupen programes d’activitats. Totes ens trobem baix el distintiu d’AFA i així ho hem demostrat.
Tant una com l’altra han sigut un èxit, un èxit de participació, un èxit de reso, un èxit en la preparació, ... el major èxit ha sigut el que totes les associacions s’han sentit FEDERACIÓ.
Comencem l’any amb força i amb el recolzament de totes les associacions. Crec que anem pel bon camí i que l’any 2011 pot ser un any important. Continuarem lluitant pels nostres drets com a veu de les persones amb Alzheimer i dels seus familiars i cuidadors i sobretot fent una federació merescuda per tots vosaltres.
Maria Olmos Camarasa
Vicepresidenta de FEVAFA

1 comentario:

Nieves dijo...

Hola Amigos de Valencia;

Està muy bien este Blog, me gustò mucho el color, los artìculos. la diagramaciòn.
Los felicito por todo este trabajo, que me imagino,no es nada fàcil.

Sigan asì.. voy a volver a visitar la pàgina, ya que tiene una buena informaciòn.. Nieves
Bs. As. Argentina.